Over

foto antonia

“FASHION HAS ALWAYS BEEN A REPETITION OF IDEAS, BUT WHAT MAKES IT NEW IS THE WAY YOU PUT IT TOGETHER.”

EVEN VOORSTELLEN…

Als kind was ik al gefascineerd door mode en kleding en zat als jong meisje achter de naaimachine van mijn moeder, breide ik stapels truien en was altijd creatief in de weer. Het duurde tot mijn 25e voordat ik definitief mijn passie volgde en ging studeren aan de Mode Academie (de Academie de Couture) in Rotterdam, een 3-jarige HBO opleiding. Hier volgde ik alle vakken die voor mij zo belangrijk waren en kreeg de expertise die ik zocht. Zoals het ontwerpen en maken van kleding en hoeden. Verder leerde ik alles over styling en stoffen. Na het behalen van mijn diploma heb ik mij gevestigd als zelfstandig modeontwerper en voerde opdrachten uit voor particulieren. Ik ontwierp en maakte onder andere luxe avondkleding, bruidsjurken, maatpakken en zakelijke dameskleding.tonny academie bewerkt

Sinds 2001 leer ik andere creatieve modeliefhebbers, volwassen en kinderen, het superleuke vak modemaken. Ik geef deze lessen in mijn gezellige atelier dat gevestigd is aan de Portlandse Baan 116 in Rhoon. Kijk op mijn Facebookpagina wat andere cursisten van de naailessen vinden en voor leuke posts.

Ik hoop dat mijn passie ook jouw passie wordt en dat ik je mag helpen jouw modedromen waar te maken met het zelf maken van je eigen kleding.

Veel plezier bij Modenaaischool Antonia, je bent van harte welkom!

Liefs, Antonia