Naailessen

De naailessen zijn bedoeld voor iedereen die het leuk vind om op een creatieve en gezellige manier dames-, heren-, of kinderkleding te leren maken. Het maakt niet uit of je nu begint met zelf kleding te maken of dat je de fijne kneepjes van de naaikunst wilt leren. Je bepaalt zelf wat je gaat maken in je eigen tempo en op je eigen niveau. De naailessen worden gegeven in groepjes van maximaal 7 personen. Je krijgt persoonlijke begeleiding om je kledingstuk stap voor stap in elkaar te naaien.

naaimachine

Het is de bedoeling dat je je eigen naaimachine mee neemt zodat je goed leert hier mee om te gaan. In de les wordt gebruik gemaakt van kant en klare patronen uit bijvoorbeeld De Knip, Burda, Knippie en de Victor Maison. Deze bladen zijn beschikbaar in mijn atelier. Het is ook mogelijk om je eigen ontwerp toe te passen op een bestaand patroon.


Cursustijden
:
Woensdag- of donderdagavond van 19.30 – 21.30 uur.
Dinsdag- of woensdagmorgen van 9.00 – 11.00 uur.

Kosten:
44 euro per maand van september tot en met juni, bij de eerste les van de maand te voldoen.

Je kunt op ieder moment met de naailessen beginnen en stoppen. De opzegtermijn is slechts 1 maand ! Bij inschrijving moet naast het maandelijkse lesgeld aanvullend eenmalig een extra maandtermijn worden voldaan. Dit extra vooruit betaalde maandbedrag wordt verrekend bij opzegging. Gebruik van aanwezige patroonbladen en koffie/thee met een flinke hoeveelheid gezelligheid is gratis.

SCHRIJF JE IN OF VRAAG EEN GRATIS PROEFLES AAN EN KOM GEZELLIG EEN KEERTJE LANGS
(IN JULI EN AUGUSTUS ZIJN ER GEEN LESSEN, MAAR NEEM GERUST CONTACT MET MIJ OP)