Kids

KORTE CURSUS VOOR KINDEREN (12 lessen)

Vind jouw kind het ook zo leuk om creatief bezig te zijn?

Leer dan je eigen outfits maken en word zelf modeontwerper !

De cursus is bedoeld vofoto advertentie kinderen 20150112or kinderen vanaf 9 jaar. De start is een vaste opdracht zoals een superleuke wintermuts of een knuffel en een eenvoudig shirtje. Deze opdrachten zijn bedoeld om kennis te maken met de naaimachine en het naaien De (gevorderde) Kids beginnen met het maken van een trendy eigen ontwerp van mij. Na de eerste opdracht mag iedereen een kledingstuk naaien dat zij zelf leuk vinden en kunnen ze hun eigen ontwerpen toepassen. Op mijn facebookpagina zijn eerdere ontwerpen te zien en kan je lezen wat de kids er zelf van vinden.

Kosten: 120 euro voor 12 lessen van 1 ½ uur, (kan evt. in 2 termijnen betaald worden, bij de 1e en 6e les).krijtstof Tussentijds opzeggen is niet mogelijk. Het materiaal voor de eerste opdracht wordt geleverd door Modenaaischool Antonia. Voor de overige creaties brengen de kinderen zelf hun eigen stof en fournituren mee. Het gebruik van een naaimachine is bij de prijs inbegrepen. Na de cursus krijgen zij natuurlijk een certificaat mee!
De lessen worden gegeven in kleine groepjes en in een super gezellige omgeving.

02062014 026Inschrijven: via het contactformulier

Lestijden: donderdag 15.45 uur tot 17.15 uur

Het nieuwe seizoen gaat 20 september van start en stopt op 13 december. 

 

 

Check ook mijn facebook pagina https://www.facebook.com/Modenaaischool.Antonia

 

militair 1IMG_1231 (2)

 

Ik weet zeker dat jullie denken dat kunnen kinderen toch nooit naaien. Nou echt wel! Zij hebben met bloed, zweet en veel gelach het voor elkaar gekregen dit jasje te naaien, ik ben super trots op ze! Het eerste jasje is door een van de meiden van de kindercursus genaaid en het tweede jasje is door mij als voorbeeld genaaid.